Ronde van catalonie

De beste heeft gewonnen. Er werd net als in 2012 en 2013 begonnen met een ploegentijdrit in de provincie CádizNa drie weken fietsen was de Spanjaard Alberto Contador voor de derde keer.


Volta A Catalunya 2021 The Route

1 day ago12 uur 51.

. Kent Main heeft de derde etappe in de Ronde van Rwanda gewonnen. Roubaix En er werd hem ook nog gevraagd of hij liever groen pakt in de Tour dan wel dat Roglic met het geel naar huis gaat. Jan Hirt was voor.

Tien renners vormden de kopgroep van de dag in een koers die lang gecontroleerd bleef. Ook Wout Poels staat op de erelijst van de Ronde van Valencia foto. Tour de Romandie is een meerdaagse wielerwedstrijd in Romandië het Franstalige gedeelte van ZwitserlandDe ronde wordt sinds 1947 jaarlijks georganiseerd meestal kort voor de Ronde van Italië en geldt daarom als een van de voornaamste voorbereidingswedstrijden voor deze rondeDe wedstrijd kenmerkt zich door.

Tom Dumoulin komt in principe op 21 maart opnieuw in competitie in de Ronde van Catalonië. Voor Tom Dumoulin is de. Ik hoop vooral op de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix Waarop hem het dilemma werd voorgeschoteld.

Als ik moet kiezen. Wij volgen voor u de Tour de France de Giro de Vuelta en veel meer. Touretappenl is de verzamelplek voor iedereen die de wielrennerij volgt.

Lotto Soudal schuift Harm Vanhoucke naar voren voor een goed klassement terwijl Thomas De Gendt voor dagsucces gaat via de vroege vlucht. Samuele Battistella eindigde als tweede voor Ethan Hayter. De tweede etappe in de Ronde van de Algarve is gewonnen door David Gaudu.

De Belg wilde zich via de Spaanse rittenkoers voorbereiden op de heuvelklassiekers maar moet verstek geven vanwege bronchitis. Fausto Masnada en Ilan Van Wilder zijn onze twee mannen voor het algemeen klassement zegt sportdirecteur Geert Van Bondt in zijn vooruitblik op de Ronde van Catalonië. Cor Vos Wout Poels wist in 2016 de eerste editie van de teruggekeerde Ronde van Valencia te winnen na etappezeges in de tijdrit naar Oropesa del Mar en de.

De ex-Girowinnaar heeft weliswaar van de Ronde van Italië zijn grote doel gemaakt maar na de UAE Tour. Na de koninginnenrit blijft hij ook achtste en eerste Belg in het klassement. 2 days agoJumbo-Visma heeft zijn zevenkoppige selectie bekendgemaakt voor de Ronde van Catalonië.

De Fransman profiteerde in de sprint bergop van een merkwaardige valpartij maar boekte daarmee wel zijn eerste zege van het seizoen. Eigenlijk is dat een smerige vraag. De renners krijgen 3 beklimmingen van 3e categorie voorgeschoteld.

De 26-jarige Zuid-Afrikaan van ProTouch was na een regenachtige bergetappe de sterkste dankzij een late uitval bergop. Van Wilder miste de UAE Tour door een coronabesmetting. 2 days agoPhilippe Gilbert zal maandag niet aan de start staan van de Ronde van Catalonië.

Dankzij de inspanningen van Ángel Casero winnaar van de Vuelta a España van 2001 keerde het evenement terug. Onder meer met Ilan Van Wilder die daar voor het eerst in meer dan een maand opnieuw gaat koersen. Henri Vandenabeele finishte maandagmiddag achtste op Green Mountain.

De Ronde van Romandië Frans. Om 1255 u beginnen de renners in Sant Feliu de Guíxols aan de eerste etappe van de Ronde van Catalonië. Laurance Axel van BB Hotels is de nieuwe klassementsleider.

De 69e editie van de Ronde van Spanje ging van start op zaterdag 23 augustus 2014 in Jerez de la Frontera met een ploegentijdrit en eindigde op zondag 14 september met een korte tijdrit in Santiago de Compostella. De ploeg hoopt met Sam Oomen en Steven Kruijswijk een goed klassement te rijden. Ik denk dat het allebei mogelijk is maar geef me dan.


Volta A Catalunya 2019 Route Stage 3 Sant Feliu De Guixols Vallter 2000


Ronde Van Catalonie 2012 Wikipedia


Volta A Catalunya 2021 Route Stage 1 Calella Calella


Volta A Catalunya 2021 The Route


Ronde Van Catalonie 2011 Wikipedia


Voorbeschouwing Ronde Van Catalonie 2018 Fiets Nl


P5opoi7ll9kqum


2019 Uci Cycling Calendar 2019 Volta Ciclista A Catalunya Velowire Com Photos Videos Actualites Cyclisme


Ronde Van Catalonie Wikipedia

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url